Plăcintă Cu Ghimbir-Pere Cu Capul În Jos

Plăcintă Cu Ghimbir-Pere Cu Capul În Jos
Ginger-pere cu susul în jos plăcintă ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 369 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, nuci pecan, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ghimbir Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort cu pere-ghimbir cu capul în jos, și Tort Cu Pere-Ghimbir Cu Capul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia de jos și părțile laterale ale unui 9-in uns. placă de plăcintă cu vase adânci cu hârtie pergament; se acoperă cu spray de gătit. Pentru crustă, într-un castron mare, combinați făinurile, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Adăugați oțet; adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate, astfel încât o porție să fie puțin mai mare decât cealaltă; înfășurați fiecare în folie de plastic. Se dă la frigider timp de 15 minute sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Combinați nucile, zahărul brun și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Răspândiți în plăcuța de plăcintă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți o porție mai mare de aluat pentru a se potrivi cu placa de plăcintă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați patiseria peste amestecul de nuci. Tăiați produse de patiserie chiar și cu margine.
9
Așezați ingredientele de umplere într-un castron mare; aruncă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se transferă în produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
11
Intindeti restul de patiserie pentru a se potrivi partea de sus a plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
13
Tăiați fante în patiserie.
14
Coaceți 60-70 de minute sau până când crusta este maro aurie și umplutura este bulbucată. Se răcește pe un suport de sârmă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Slăbiți cu grijă hârtia pergament în jurul marginii plăcintei; inversați plăcinta pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
16
Scoateți și aruncați hârtia. Se răcește cu cel puțin 15 minute înainte de servire.
17
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista