Plăcintă cu friptură și cartofi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate la repertoriul dvs., plăcintă cu friptură și cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 391 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Un amestec de ou, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru ziua indragostitilor . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ friptură măcinată și plăcintă cu cartofi cheddar , friptură măcinată și plăcintă cu cartofi cheddar și friptură măcinată și plăcintă cu cartofi cheddar .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea, piperul, boia de ardei, ghimbirul și ienibaharul; pune deoparte 2 linguri.
sac; sigilați și aruncați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare, gătiți carnea și ceapa în ulei la foc mediu-mare până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă. Amestecați treptat amestecul de făină rezervat.
Adăugați cartofi și apă; aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când cartofii sunt crocanți și fragezi.
Între timp, pentru patiserie, într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Tăiați în scurtătură. Adauga treptat apa, amestecand cu o furculita pana cand aluatul formeaza o bila.
Împărțiți aluatul în jumătate, astfel încât o minge să fie puțin mai mare decât cealaltă. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți o minge mai mare pentru a se potrivi pe o bilă de 10 inchi. farfurie de plăcintă.
Transferați aluatul pe farfuria de plăcintă. Tăiați aluatul chiar și cu marginea farfurii.
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi deasupra plăcintei; pune peste umplutură. Tăiați, etanșați și marginile canelului.
Tăiați fante în partea de sus.
Coaceți la 450° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 315 de dolari pe sticlă.
![Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir]()
Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir