Plăcintă cu cremă de pere și migdale

Plăcintă cu cremă de pere și migdale
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu cremă de pere și migdale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 178 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână crustă de patiserie, lapte, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tarta Cu Pere Și Migdale Cu Cremă Condimentată, Pere și cireșe crocante cu sos de cremă de migdale, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți crusta de patiserie într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Se răcește crusta complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Tăiați perele pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate în felii groase de 1/8 inch, păstrând feliile în ordine pe măsură ce sunt tăiate. Aranjați feliile de pere în crusta pregătită în 2 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Combinați 1/2 cană zahăr brun, sare și ouă într-un castron; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Adăugați lapte și extracte; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
6
Se toarnă amestecul de lapte peste pere; se presară cu 2 linguri de zahăr brun și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Așezați placa de plăcintă pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Coaceți la 400 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți plăcinta din cuptor); coaceți încă 1 oră și 5 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista