Plăcintă cu cremă de pere și migdale
Nevoie de o desert vegetarian? Plăcinta cu cremă de pere și migdale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 178 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână crustă de patiserie, lapte, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tarta Cu Pere Și Migdale Cu Cremă Condimentată, Pere și cireșe crocante cu sos de cremă de migdale, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți crusta de patiserie într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Se răcește crusta complet pe un suport de sârmă.
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați perele pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate în felii groase de 1/8 inch, păstrând feliile în ordine pe măsură ce sunt tăiate. Aranjați feliile de pere în crusta pregătită în 2 straturi.
Combinați 1/2 cană zahăr brun, sare și ouă într-un castron; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați lapte și extracte; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de lapte peste pere; se presară cu 2 linguri de zahăr brun și migdale.
Așezați placa de plăcintă pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți plăcinta din cuptor); coaceți încă 1 oră și 5 minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Se răcește pe un suport de sârmă.