Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de fructe de pădure. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 182 calorii. Un amestec de coajă de lămâie, extract de vanillan, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Shake Cu Cremă De Fructe De Pădure, și Parfum De Fructe De Padure pentru retete similare.
Instrucțiuni
1
Combina de copt se amesteca, 1 1/2 linguri de zahar, laptele si coaja de lamaie. Apăsați cu faina degetele în jos și în sus pe părțile laterale de o placinta, care a fost pulverizat cu un spray de gatit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Amestec De Coacere
Coaja De Lamaie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
2
Se presara fructe de padure pe crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Combina smantana, albusul de ou, 1/2 ceașcă de zahăr alb, făină, condimente, și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Smântână
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarna peste fructe. Acoperă marginile crustei cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Se coace la 450 de grade F (230 de grade C) timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C) și coaceți timp de 30 de minute sau până când centrul este setat.