Plăcintă Cu Cremă De Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de banane. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 396 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă cu căpșuni și smântână, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 uncii de ciocolată dulce-amăruie cu 2 lingurițe de ulei vegetal și periați peste o bucată de 9" pre-coaptă; se răcește până se fixează. Între timp, bateți 3 gălbenușuri mari de ou, 1/2 cană de zahăr, 3 linguri de amidon de porumb și un vârf de sare îno cratiță medie, la foc mic, până se omogenizează. Treceți treptat în 2 cești de lapte integral.
Șoptind constant, aduceți-l la plinfierbeți la foc mediu și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Scoateți din căldură și amestecați în 2 linguri nesărateunt și 2 lingurițe extract de vanilie. Îndoiți 3 banane feliate și lăsați să se răcească ușor.
Se toarnă umplutura în crusta de plăcintă pregătită, se acoperă cu folie de plastic și se răcește până la fermitate, cel puțin 3 ore și până la 1 zi. Bateți 1 cană de smântână grea răcită cu 2 linguri de zahăr și 1/4 lingurițe de extract de vanilie până se formează vârfuri ferme; lingură peste plăcintă și se învârte decorativ.