Plăcintă Cu Congelator Rocky Road

Plăcintă Cu Congelator Rocky Road
Rețeta Rocky Road Freezer Pie poate fi făcută în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 16. O porție conține 182 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, nuci pecan, amestec de budincă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rocky Road Pie, Rocky Road Pie, și Rocky Road Sundae Pie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați smântâna și budinca timp de 2 minute. Îndoiți în topping biciuit. Se amestecă chipsurile de ciocolată, marshmallows și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Biciuit ToppingBiciuit Topping
BezeleBezele
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
Nuci PecanNuci Pecan
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați la crusta de plăcintă. Congelați până la fermitate, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
3
Scoateți din congelator cu 10 minute înainte de servire.

Echipamente

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista