Plăcintă Cu Cireșe La Sol I

Plăcintă Cu Cireșe La Sol I
Plăcintă cu cireșe la sol s-ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 68 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână zahăr, tapioca, cireșe măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Plăcintă Cu Cireșe, Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă, și Tortul De Cafea Cu Cireșe De 10 Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați ușor cireșele măcinate, zahărul, tapioca, făina și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PhysalisPhysalis
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
TapiocaTapioca
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Lăsați să stea 15 minute.
3
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Aliniați o tigaie de 9 inci cu jumătate din patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Turnați amestecul de fructe în tigaia căptușită cu patiserie și puneți blatul cu untul. Acoperiți cu crustă superioară sau zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 350 grade F (175 grade C) și coaceți încă 40 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista