Plăcintă Cu Ciocolată Dublă

Plăcintă Cu Ciocolată Dublă
Această rețetă face 8 porții cu 202 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit fără bici, lapte, budincă instant cu aromă de ciocolată jell-O și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată, și Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți amestecul de budincă de ciocolată și 1 cană de lapte cu biciul 2 min. (Budinca va fi groasă.) Se amestecă jumătate din biciul rece; se întinde pe fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Uncii De Ciocolată Semi-dulce BAKER'S3 Uncii De Ciocolată Semi-dulce BAKER'S
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Repetați cu amestecul de budincă de ciocolată albă, laptele rămas și biciul rece; se întinde pe stratul de budincă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Uncii De Ciocolată Semi-dulce BAKER'S3 Uncii De Ciocolată Semi-dulce BAKER'S
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista