Plăcintă cu ciocolată cu dovleac-lapte cu Ghimbircrusta de nap

Plăcintă cu ciocolată cu dovleac-lapte cu Ghimbircrusta de nap
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 265 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei kabocha, smântână grea, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tartă de dovleac de ciocolată cu crustă de ghimbir, Cheesecake de dovleac într-o crustă de ghimbir, și Cheesecake De Dovleac Cu Crustă De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleacul și dovleceii în optimi; scoateți și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Așezați bucățile de dovleac și dovlecei într-un vas mare de copt, umpleți cu aproximativ 1/4 inch de apă și acoperiți cu folie de aluminiu. Prăjiți timp de 1 oră până la 1 oră și 15 minute, până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Scoateți din cuptor și aruncați folia. Când dovleacul și bucățile de dovleac sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, folosiți o lingură mare pentru a răzui carnea de pe piele; aruncați piei. Pureați pulpa de dovleac și dovleac într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de refrigerare sau utilizare.Notă: Această rețetă face mai mult piure decât se cere în oricare dintre rețetele din această carte. Congelați resturile în recipiente mici timp de până la 3 luni și dezghețați chiar înainte de utilizare.
5
Faceți Ganache: într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se toarnă peste ciocolată, se lasă să stea 2 minute, apoi se bate ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Transferați amestecul într-o cană de măsurare a lichidului cu un canal de turnare și lăsați să se răcească până când este puțin mai cald decât temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
8
Faceți plăcinta: poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Acoperiți ușor o farfurie de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Pentru crusta de ghimbir, amestecați împreună firimiturile de biscuiți, 2 linguri de zahăr brun, 1/4 linguriță de sare și untul până se combină uniform și amestecul are consistența nisipului umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Se toarnă în farfuria de plăcintă și, foarte uniform și ferm, se împachetează amestecul în bază și în sus pe părțile laterale ale tigaiei, având grijă să se evite acumularea prea mare în colțul tigaiei. Lăsați aproximativ 1/4 inch de exces să se ridice deasupra vârfului marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Puneți placa de plăcintă pe o foaie de copt și coaceți până când crusta este ușor umflată și puțin mai închisă la culoare, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute, apoi transferați la congelator până când este gata de utilizare.
13
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Într-un castron mare, amestecați împreună restul de 1/2 cană de zahăr brun, restul de 1/2 linguriță de sare, dovleacul și dovleceii prăjiți, ouăle întregi, gălbenușul de ou, smântâna, melasa, vanilia, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Se toarnă în bucata pregătită și se coace până când crema este așezată în centru atunci când placa de plăcintă este ușor jiggled, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Lăsați să se răcească la temperatura camerei și dați-l la frigider timp de 30 până la 45 de minute pentru a seta.
17
Folosind spatele unei linguri sau o oală, întindeți ganache într-un cerc uniform deasupra plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
18
Așezați plăcinta la frigider până când ganache-ul tocmai a început să se întărească, 3 până la 5 minute.
19
Scoateți plăcinta din frigider și folosiți lingura sau oala pentru a întinde din nou ganache-ul pentru a crea o textură decorativă, rustică. Dați-l la frigider până când este complet setat înainte de feliere, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista