Plăcintă cu cartofi dulci VIII
Rețeta plăcintă cu cartofi dulci VIII este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 8 porții cu 337 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Tocană de cartofi dulci și cârnați: sfârșitul foametei Mondiale câte un cartof dulce la un moment dat, și Tort nebun VIII.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Combinați cartofii și untul topit într-un bol de amestecare. Amestecați ouăle, zahărul, laptele, nucșoara, vanilia, sucul de lămâie și smântâna ușoară în amestecul de cartofi. Bateți până se omogenizează bine și se omogenizează; se toarnă în coaja plăcintei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute, până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.