Reteta de carne de vită și Curry plăcintă ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 75 ore. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 795 calorii, 16g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Un amestec de pudră de curry, sare, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită, Carne De Vită Curry, și Nucă De Cocos Curry Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună carnea de vită, sosul de soia, zahărul și sarea cu mâinile până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Zahăr
Carne De Vită
Sare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc moderat, apoi adăugați carne de vită și gătiți, amestecând ocazional și rupând carnea de vită în bucăți mici, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scurgeți carnea de vită într-o strecurătoare așezată peste un castron (tigaie de rezervă) și readuceți picăturile de vită în tigaia necurățată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie
Bol
4
Încălziți picăturile la foc moderat până când sunt fierbinți, dar nu fumează, apoi adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați pudră de curry și cartofi și gătiți, amestecând ocazional, până când cartofii sunt translucizi, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Cartofi
6
Adăugați apă și gătiți, amestecând și răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei, până când lichidul este absorbit și cartofii sunt fragede, aproximativ 1 minut. Întoarceți carnea de vită în tigaie și amestecați mazărea, apoi răciți umplutura, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Carne De Vită
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F. Liniați 2 foi mari de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
8
Întindeți o foaie de aluat într-un pătrat de 12 inci pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat și tăiați 4 (5 inci) runde cu tăietor. Movilă 1/3 cană de umplere pe fiecare din cele 2 runde, lăsând o margine de 3/4 inch în jurul marginilor, apoi periați ușor marginile cu ou și acoperiți cu o altă rundă, întinzându-vă ușor pentru a acoperi complet umplutura. Apăsați ușor marginile cu dinții unei furculițe (aproximativ 3/4 inch de la margine) pentru a sigila, apoi transferați plăcintele pe foaia de copt. Repetați cu foile rămase de aluat și umplutură pentru a face un total de 8 plăcinte pe 2 foi de copt (este posibil să vă rămână ceva umplutură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
știft De Rulare
9
Ungeți ușor blaturile de patiserie cu ou și coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când plăcintele sunt maro auriu și umflate, 25 până la 30 de minute. Se răcește plăcinte la cald, aproximativ 10 minute sau temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
* Plăcintele cu carne de vită pot fi asamblate și periate cu ou cu 1 zi înainte și refrigerate, acoperite sau cu 1 săptămână înainte și congelate, învelite bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ouă
2
Coaceți plăcintele congelate (nu dezghețați) încă 5 minute.* Plăcintele de vită pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi răcite. Reîncălziți pe o foaie de copt în mijlocul unui cuptor de 350 litri F până când umplutura este fierbinte, aproximativ 15 minute.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.