Plăcintă cu budincă JELL-O OREO
Această rețetă servește 10. O porție conține 282 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă oreo, topping cu bici rece, budinca instant oreo cookies 'n creme flavor și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jell-O amestec de fructe cu budincă de tip Jell-O, Jell-O Roșu Catifea Budinca Pops, și Cremă de ciocolată Jell-O budinca Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți amestecurile de budincă și laptele cu biciul 2 min. Se amestecă jumătate din biciul rece.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu biciul rece rămas și fursecurile chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-urile Oreo. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "