Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Groasă
Chunky Lemon Meringue Pie este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Cap la magazin și ridica crema de tartru, disc, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie.
Instrucțiuni
Lămâi sferturi pe lungime. Feliați lămâile sfărâmate transversal cât mai subțire posibil, aruncând bucățile de capăt care sunt doar coajă și miez. Puneți felii de lămâie într-un castron mare cu zahărul. Aruncați pentru a combina, acoperi și lăsați să stea cel puțin 24 de ore și până la 2 zile la temperatura camerei.
Puneți un suport pentru cuptor pe treapta cea mai joasă și preîncălziți cuptorul la 45
Ușor contor de praf și sucitor cu făină, apoi desfaceți aluatul. Cu lovituri scurte de la centru spre exterior, rulați aluatul într-un 12-in. cerc (aproximativ 1/8 in. gros), întorcând 90 după fiecare 3 sau 4 treceri ale sucitorului pentru a nu se lipi.
Transferați aluatul într-un 9-in. tigaie, lăsându-l să cadă la loc (dacă împingeți sau întindeți aluatul, acesta se va micșora înapoi când este copt). Tăiați consola la 1/2 in., apoi tuck margine sub. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 20 de minute.
Între timp, bateți ouăle întregi și gălbenușul de ou într-un castron mediu până se spumează.
Scurgeți lămâile (rezervarea lichidului) și adăugați felii de lămâie și 1 1/4 cană din lichidul rezervat în ouă. Se amestecă pentru a combina.
Se toarnă umplutura în crustă. Acoperiți cu folie și coaceți 15 minute.
Îndepărtați folia, reduceți căldura la 325 și coaceți încă 20 de minute.
Scoateți din cuptor, dar lăsați cuptorul pornit.
Într-un castron mare curat, bateți albușurile de ou, sarea și crema de tartru pentru a crea vârfuri moi.
Adăugați zaharuri maronii și granulate și bateți până se formează vârfuri strălucitoare și ferme.
Întindeți bezea într-o movilă peste plăcinta fierbinte și reveniți la cuptor.
Coaceți până când blatul este umflat și maro intens, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se răcească complet, cel puțin 3 1/2 ore.