Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu lămâie. Această rețetă face 9 porții cu 289 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați margarina, gelatina, apa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 4 ingrediente într-un castron; aruncați cu o furculiță până se umezește. Apăsați într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Coaceți la 325 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor; se răcește pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
4
Pentru a pregăti umplutura, combinați coaja de lămâie și următoarele 3 ingrediente (coaja prin iaurt) într-un castron mediu și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Iaurt
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Presărați gelatină peste 3 linguri de apă într-un castron mic pentru microunde; lasa sa stea 1 minut. Cuptor cu microunde la maxim 15 secunde, amestecând până se dizolvă gelatina. Se amestecă bine amestecul de gelatină în amestecul de iaurt. Lingura de umplere în crusta pregătită. Apăsați folia de plastic pe suprafața umpluturii; Răciți 1 oră sau până aproape ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Iaurt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor Cu Microunde
Bol
6
Pentru a pregăti bezea, combinați 2/3 cană zahăr și 1/4 cană apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 24
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
7
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste amestecul de albuș de ou, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Albușuri De Ou
9
Scoateți folia de plastic din umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
10
Întindeți bezea uniform peste umplutură, etanșând până la marginea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
12
Se fierbe bezea timp de 1 minut sau până se rumenesc ușor și se răcește pe grătar. Se răcește până se fixează.