Plăcintă Cu Înghețată De Decadență Cu Ciocolată
Ciocolata decadență Ice Cream Pie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 748 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 30 de fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, frișcă, prăjituri cu napolitane de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă Cu Înghețată De Decadență Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt cu diametrul de 9 inci tigaie metalică sau farfurie din sticlă.
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul topit într-un castron până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați ferm amestecul de firimituri pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei pregătite.
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Combinați smântâna, untul și siropul de porumb într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic.
Adăugați ciocolată dulce-amăruie; lăsați să stea 1 minut.
Bateți până se topește și se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește și ușor îngroșat, aproximativ 20 de minute.
Așezați linguri alternative de înghețată cu ciocolată-ciocolată, înghețată cu ciocolată brownie și înghețată cu biscuiți și cremă într-un singur strat în crustă răcită.
Stropiți 1/2 cană sos de ciocolată peste înghețată. Congelați plăcinta până se instalează sosul, aproximativ 10 minute. Placinta de Top cu linguri de inghetata ramasa, arome alternante si mounding in centru.
Stropiți peste 1/3 cană de sos. Congelați plăcinta până când este fermă, cel puțin 2 ore. (Poate fi pregătit cu 5 zile înainte. Acoperiți bine și păstrați-l înghețat. Acoperiți și refrigerați sosul de ciocolată rămas.)
Se amestecă ciocolata albă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte doar până se topește și netedă. Folosind o lingură mică, stropiți ciocolată albă în linii subțiri peste plăcinta cu înghețată. Congelați până când ciocolata albă este fermă, aproximativ 10 minute. Se amestecă sosul de ciocolată dulce-amărui la foc mic doar până se încălzește.
Serviți plăcinta cu sos cald de ciocolată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.