Pizzette cu tapenadă de măsline și brânză pecorino
Pizzette cu tapenadă de măsline și brânză pecorino ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă servește 8. Pentru 2,01 USD per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 de calorii , 8 g de proteine și 19 g de grăsimi . Dacă aveți sare și piper, tapenadă de măsline, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crostini de roșii prăjite cu tapenadă de măsline , somon umplut cu tapenadă de roșii și măsline și tapenadă de măsline cu oregano cu usturoi .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Se amestecă usturoiul în tapenadă.
Tăiați rondelele de aluat în 4 bucăți (bucăți de 1 1/2 uncie) și întindeți-le la 1/8 inch (dacă este posibil, întindeți-le la grosimea dorită folosind o mașină de paste). Acoperiți partea superioară a aluatului întins cu pastă de măsline și amestec de usturoi.
Stropiți fiecare pizzetta cu ulei de măsline.
Se presara deasupra cimbru si sare si piper.
Așezați pecorino deasupra pizzetei.
Pune pizzette pe o tavă de copt ușor făinată.
Coaceți-le timp de 15 minute sau până când devin maro deschis (un biscuit ca subțirea și textura).
Se lasa sa se raceasca aproximativ 10 minute si se serveste.