Pizza Vegană

Pizza Vegană
Reteta Vegan Pizzan este gata în aproximativ 2 ore și 40 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 608 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți oregano, ulei, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sărbătoriți Ziua Națională A Pizza Cu Buzunare Pentru Pizza Vegană, Pizza Vegană, și Buzunar Pizza Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina de pâine, apa, 3 linguri ulei de măsline, drojdie și sare împreună într-un bol mare; când aluatul se strânge, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați aluatul într-un bol mare, ușor uns și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu un prosop și lăsați să se ridice într-un loc cald timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor 2 tigăi de pizza de 14 inci cu 1 linguriță de ulei; praf ușor fiecare tigaie cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți-l în 2 runde subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați fiecare rundă într-o tigaie pregătită pentru pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
6
Întindeți sosul de pizza peste aluat; acoperiți cu ciuperci, ardei, ceapă, măsline și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
CiuperciCiuperci
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ArdeiArdei
MăslineMăsline
CeapăCeapă
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
AluatAluat
7
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
8
Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit până când crusta este aurie și sosul clocotește, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Garnisiți cu piper roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista