Pizza Vegană
Reteta Vegan Pizzan este gata în aproximativ 2 ore și 40 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 608 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți oregano, ulei, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sărbătoriți Ziua Națională A Pizza Cu Buzunare Pentru Pizza Vegană, Pizza Vegană, și Buzunar Pizza Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina de pâine, apa, 3 linguri ulei de măsline, drojdie și sare împreună într-un bol mare; când aluatul se strânge, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Așezați aluatul într-un bol mare, ușor uns și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți cu un prosop și lăsați să se ridice într-un loc cald timp de 2 ore.
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor 2 tigăi de pizza de 14 inci cu 1 linguriță de ulei; praf ușor fiecare tigaie cu făină de porumb.
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți-l în 2 runde subțiri.
Transferați fiecare rundă într-o tigaie pregătită pentru pizza.
Întindeți sosul de pizza peste aluat; acoperiți cu ciuperci, ardei, ceapă, măsline și oregano.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline.
Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit până când crusta este aurie și sosul clocotește, aproximativ 20 de minute.
Garnisiți cu piper roșu zdrobit.