Pizza pie
Pizza pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți măsline, lapte, ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza pie, Plăcintă Cu Pizza, și Plăcintă Cu Pizza Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Ungeți feliile de vinete cu uleiul de măsline și puneți-le pe o tavă de copt cu ardeii roșii întregi.
Coaceți timp de 15-20 de minute până când feliile de vinete sunt maronii aurii și fragede, iar ardeii sunt carbonizați și bășici.
Așezați ardeii într-o pungă de plastic, sigilați și lăsați deoparte să se răcească.
Când ardeii s-au răcit, tăiați în jumătate și îndepărtați pielea și semințele înnegrite.
Tăiați în benzi groase. Înjumătățiți roșiile, îndepărtați semințele și sucul, apoi uscați-le pe hârtie de bucătărie. Felie subțire.
Întindeți jumătate de patiserie pe o suprafață ușor făinată, apoi folosiți pentru a tapeta o farfurie de plăcintă de 20 cm. Aranjați jumătate din feliile de vinete în cutia de patiserie și acoperiți cu jumătate de ardei. Se condimentează între fiecare strat. Aranjați jumătate din brânza mozzarella deasupra, apoi acoperiți cu jumătate din feliile de roșii.
Presărați peste jumătate din măslinele negre, oregano și busuioc. Repetați aceste straturi, folosind ingredientele rămase.
Periați marginea de patiserie cu apă.
Întindeți patiseria rămasă și folosiți-o pentru a acoperi plăcinta, tundând marginile și ciupind împreună pentru a sigila.
Ungeți cu laptele, așezați-l pe o foaie de copt și coaceți timp de 25 de minute până când sunt crocante și aurii.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d ' Abruzzo. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d ' Abruzzo]()
Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d ' Abruzzo
# 85 Wine Spectator Top 100 din 2014Roșu rubiniu cu reflexe de granat. Buchetul este intens, complex și plin. La gust, vinul este fructat, înflorit și picant, cu note de fructe de pădure roșii coapte, mure, flori uscate, violete, vanilie și ciocolată amară.