Pizza Fiorentina de 20 de minute
Pizza Fiorentina de 20 de minute necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 3,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 371 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, pâini plate din Orientul Mijlociu, gruyulincrumre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza Portobello de 10 minute, Pizza Tikka De Pui: Încă O Masă De 20 De Minute, și Pizza pita cu panglică de dovlecei de 20 de minute.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Așezați spanacul într-o strecurătoare și turnați peste apă clocotită pentru a se ofili. Lăsați să se răcească puțin, apoi stoarceți orice exces de apă cât de bine puteți.
Așezați pâinea pe o foaie de copt. Aranjați spanacul deasupra, lăsând spațiu în mijloc și condimentați fiecare cu nucșoară și puțină sare. Rupeți un ou în centrul fiecărei pâini plate, apoi împrăștiați peste brânză și o măcinare de piper.
Coaceți în cuptor timp de 10 minute.
Adăugați prosciutto rupt chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.