Pizza Deviled Ouă
Pizza Deviled Ouă este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 59 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de pepperoni, ouă fierte, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate. Alunecați gălbenușurile într-un castron mic; mash cu furculiță.
Se amestecă maioneza și brânza în gălbenușuri până se omogenizează și devin cremoase. Se amestecă sare și piper după gust. Umpleți albușurile cu amestec de gălbenuș de ou, îngrămădindu-l ușor. Apăsați Mai multe felii de mini pepperoni pe partea superioară a fiecărui ou. Acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Chiar înainte de servire, garnisiți cu ceapă verde.