Pizza de vară cu măsline

Pizza de vară cu măsline
Summer Olive Pizza necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 3 porții cu 678 de calorii , 31 g de proteine și 40 g de grăsime fiecare. Pentru 3,95 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de scump pentru The Fourth Of July . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Allrecipes necesită usturoi, sare, ulei de măsline și tarhon. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 72% . Acest scor este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum pizza de vară cu legume , Foccacia cu busuioc, măsline și feta și Tort cu vin și ulei de măsline .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți o cratiță cu apă la fiert. Fierbeți roșiile aproximativ 5 minute, apoi scoateți-le din tigaie și aruncați-le într-un castron cu apă rece. Se curăță și se taie în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți jumătățile de roșii tăiate în sus pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Stropiți cu ulei de măsline și asezonați cu sare, piper și tarhon după gust. Rezervați 1 linguriță de tarhon pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Coaceți 12 minute în cuptorul preîncălzit. Între timp, combinați fasolea și ciupercile în recipientul unui procesor de bucătărie sau blender și procesați până la omogenizare. Pune deoparte într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Încinge 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați usturoiul și gătiți amestecând până se simte parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați pasta de fasole și ciuperci și amestecați pentru a omogeniza. Când roșiile sunt gata, puneți-le în robotul de bucătărie și procesați timp de aproximativ 10 secunde. Roșiile nu trebuie să devină o pastă, ci mai mult o pulpă. Se amestecă roșiile în tigaie puțin pe rând și se condimentează cu condimente pentru păsări și cu lingurița rămasă de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Încălziți prin.
10
Pune tortilla în cuptor și gătește timp de aproximativ 1 minut sau până se întărește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoatem din cuptor si punem pe o tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Întindeți puțin sos pe partea rumenită a fiecărei tortille, stropiți cu felii de măsline și acoperiți generos cu brânză mozzarella mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
13
Coaceți timp de 3 până la 5 minute în cuptorul preîncălzit, sau până când brânza se topește și marginile se rumenesc ușor. Se răcește câteva minute, apoi se taie în sferturi și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate26
Revista