Pizza de vară cu măsline
Summer Olive Pizza necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 3 porții cu 678 de calorii , 31 g de proteine și 40 g de grăsime fiecare. Pentru 3,95 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de scump pentru The Fourth Of July . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Allrecipes necesită usturoi, sare, ulei de măsline și tarhon. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 72% . Acest scor este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum pizza de vară cu legume , Foccacia cu busuioc, măsline și feta și Tort cu vin și ulei de măsline .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Aduceți o cratiță cu apă la fiert. Fierbeți roșiile aproximativ 5 minute, apoi scoateți-le din tigaie și aruncați-le într-un castron cu apă rece. Se curăță și se taie în jumătate.
Puneți jumătățile de roșii tăiate în sus pe o tavă de copt.
Stropiți cu ulei de măsline și asezonați cu sare, piper și tarhon după gust. Rezervați 1 linguriță de tarhon pentru mai târziu.
Coaceți 12 minute în cuptorul preîncălzit. Între timp, combinați fasolea și ciupercile în recipientul unui procesor de bucătărie sau blender și procesați până la omogenizare. Pune deoparte într-un vas mic.
Încinge 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți amestecând până se simte parfumat.
Adăugați pasta de fasole și ciuperci și amestecați pentru a omogeniza. Când roșiile sunt gata, puneți-le în robotul de bucătărie și procesați timp de aproximativ 10 secunde. Roșiile nu trebuie să devină o pastă, ci mai mult o pulpă. Se amestecă roșiile în tigaie puțin pe rând și se condimentează cu condimente pentru păsări și cu lingurița rămasă de tarhon.
Pune tortilla în cuptor și gătește timp de aproximativ 1 minut sau până se întărește ușor.
Scoatem din cuptor si punem pe o tava de copt.
Întindeți puțin sos pe partea rumenită a fiecărei tortille, stropiți cu felii de măsline și acoperiți generos cu brânză mozzarella mărunțită.
Coaceți timp de 3 până la 5 minute în cuptorul preîncălzit, sau până când brânza se topește și marginile se rumenesc ușor. Se răcește câteva minute, apoi se taie în sferturi și se servește.