Pizza Cu Vinete
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 222 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,51 USD pe porție. 22840 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, condimente, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Cu Vinete, Pizza Ușoară Cu Vinete, și Pizza Cu Vinete Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați vinetele cu sarea grosieră, lăsați să stea pe prosoape de hârtie timp de 20 de minute și ștergeți-le.
Ungeți feliile de vinete cu ulei și condimentați cu condimente italiene, sare și piper.Prăjiți vinetele într-un cuptor preîncălzit de 204° până când începe să devină fraged, aproximativ 15-20 de minute. (Nu-i lăsați să devină prea moi sau moale.) Acoperiți vinetele cu sos, brânză și pepperoni și fierbeți până când brânza s-a topit, aproximativ 3-5 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți până la parfum, aproximativ un minut.
Adăugați roșiile și oregano și gătiți timp de 10 minute.Pureați sosul, întoarceți-l în tigaie, condimentați cu sare și piper și fierbeți până se reduce la un sos gros, aproximativ 5 minute.