Pizza Cu Somon Afumat Cu Crustă Subțire

Pizza Cu Somon Afumat Cu Crustă Subțire
Pizza cu somon afumat cu crustă subțire ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 286 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, capere, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Pizza cu somon afumat cu crustă integrală de grâu, Pizza Cu Crustă Subțire, și Exploratori Pizza Cu Crustă Subțire pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană de apă caldă și drojdie în vasul unui mixer cu suport cu cârlig de aluat atașat; lăsați să stea 5 minute sau până când se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați ulei și sare în amestecul de drojdie. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Presărați făină peste amestecul de drojdie; se amestecă 2 minute sau până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit; acoperiți suprafața aluatului cu folie de plastic acoperită ușor cu spray de gătit. Refrigerați 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Poziționați un suport pentru cuptor în cea mai mică setare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați o piatră de pizza pe cel mai jos raft. Preîncălziți cuptorul la 55
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
7
Preîncălziți piatra de pizza cu 30 de minute înainte de a coace aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
8
Scoateți aluatul din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Lăsați să stea, acoperit, 1 oră sau până când aluatul ajunge la temperatura camerei. Puneți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
10
Rulați aluatul într-un cerc foarte subțire de 14 inci pe o foaie de copt ușor făinată, fără margini ridicate, presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile pentru a forma o margine de 1/2 inch. Pierceți aluatul de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Glisați aluatul pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Coaceți la 550 timp de 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din cuptor; întindeți brânza uniform peste aluat. Aranjați caperele și ceapa peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Coaceți încă 5 minute sau până când crusta se rumeneste. Se acoperă uniform cu somon; se presară cu mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Tăiați pizza în 8 pene.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista