Pizza cu scoici, Bietă și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, parmezan, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Cu Scoici, Bietă Și Slănină, Pizza cu scoici și slănină, și Pizza cu Bacon și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 buc. F. umpleți un castron mare cuapă fiartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Așezați o foaie de copt peste;praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Așezați aluatul pe foaia de coacere; acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea 10 minute pentru a se înmuia. Întoarceți aluatul; acoperiți și lăsați să stea 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Între timp, scurgeți scoicile, rezervând lichid.Gatiti slanina intr-o tigaie din fonta de 12 " la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferbacon pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Adăugațiusturoi și șalotă la picături în tigaie șigătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie,aproximativ 2 minute. Se amestecă bietă și 1/2 cană de lichid de scoică conservată și se gătește, amestecând, până când cartușul este doar ofilit, aproximativ 2 minute. Sezonpentru a gusta cu sare și piper. Se amestecă untul, oțetul și câte scoici doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Eșalotă
Oțet
Unt
Chard Elvețian
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Ștergeți tigaia și încălziți-o la mediu-marecăldură până la foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Rolați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
10
Presărați tigaia cu făină de porumb și transferațialuatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Ungeți blatul aluatului cu ulei.Gatiti, scuturati tigaia ocazional si intoarceti tigaia pentru a evita punctele fierbinti, pana cand fundul aluatului este auriu si crocant, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Întindeți amestecul de bietă peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard Elvețian
Aluat
13
Coacepână când crusta este aurie și gătită,6-8 minute. Împrăștiați slănina și brânza;gatiti doar pana se topeste branza, cu 2-3 minutemai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
14
Per porție: 349 calorii, 11 g grăsimi, 41 g carbohidrați
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.