Pizza cu brânză elvețiană și slănină

Pizza cu brânză elvețiană și slănină
Rețeta Pizza cu brânză elvețiană și slănină ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 788 calorii, 36g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare și piper, bietă elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pizza Elvețiană Cu Anghinare, Pizza Elvețiană, Usturoi Și Gruyere, și Chard elvețian cu roșii și slănină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Preîncălziți o piatră de pizza sau ungeți generos o foaie mare de copt. Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mare până se rumenesc și cea mai mare parte a grăsimii este redată, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pizza PiatrăPizza Piatră
TigaieTigaie
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie și lăsați să se răcească, apoi rupeți slănina în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Se toarnă toată, cu excepția a 1 lingură de grăsime de slănină din tigaie și se încălzește până la sclipire. Într-un castron mare rezistent la căldură, aruncați bietul elvețian cu grăsimea fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Adăugați slănina și jumătate din brânză, condimentați cu sare și piper și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-o rundă aspră de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Transferați-l pe o coajă de pizza cu făină sau pe o foaie de prăjituri fără margini sau pe foaia de copt unsă cu ulei. Puneți lingura de brânză elvețiană peste pizza, lăsând o margine de aluat de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Ungeți marginea cu uleiul de măsline. Împrăștiați brânza rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
9
Glisați pizza pe piatra fierbinte, dacă o folosiți, și coaceți aproximativ 10 minute pe piatră sau 16 minute pe foaia de copt, până când crusta este aurie și brânza clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Transferați pizza într-un raft și lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista