Pizza Cu Ardei Iute

Pizza Cu Ardei Iute
Pizza Pepperoni necesită aproximativ 17 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă servește 17. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pepperoni oscar mayer, crustă de pizza la cuptor gata de utilizare, sos de pizza classico și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, Pizza Cu Ardei Iute, și Pepperoni Pizza Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați crusta de pizza pe foaia de copt; se întinde cu sos de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Sos De PizzaSos De Pizza
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se acoperă cu brânză și pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
BrânzăBrânză
4
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții17
Scor De Sănătate0
Revista