Piure de năut cu salată de fenicul
Piureul de năut cu salată de fenicul este un fără gluten felul principal. O porție conține 535 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână crenguță de rozmarin, sare și piper, îmbibată rapid și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fenicul și năut, Salată caldă de năut, fenicul și piper, și Salată caldă de năut, fenicul și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți nautul cu apă cu 2 inci și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 1/2 ore. Continuați să adăugați apă după cum este necesar, astfel încât nautul să fie întotdeauna scufundat în 1 inch de apă.
Scoateți-le de pe foc și condimentați cu sare.
Scurgeți năutul, economisind lichidul de gătit.
Într-o tigaie mare, încălziți 6 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ceapa, rozmarinul și oregano și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 6 minute.
Adăugați nautul și 2 căni de lichid de gătit și fierbeți, zdrobind cu o lingură, până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită, 5 minute. Aruncați rozmarinul. Apăsați piureul printr-o moară de alimente. Se condimentează cu sare și se menține cald.
Într-un castron mediu, amestecați sucul de lămâie cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Adăugați feniculul și aruncați pentru a acoperi. Mound piureul de năut și salata pe farfurii. Se acoperă cu așchii de parmezan.
Stropiți cu ulei de măsline și serviți cu crostini.