Piure De Mazăre Crostini
Piure de mazăre crostini necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 265 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, frunzele de mentă, ricotta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piure De Mazăre Bătut, Bruschetta cu piure de mazăre bătut, și Pean bătut și Prosciutto Crostini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați mazărea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Scurgeți-le, puneți-le într-un robot de bucătărie și pulsați până se îngroașă.
Adăugați ricotta și pulsul pentru a combina. În timp ce procesorul funcționează, turnați uleiul într-un flux constant lent.
Transferați piureul într-un bol de servire, apoi amestecați menta și condimentați cu sare și piper, după gust.
Aranjați pâinea pe o foaie de copt căptușită și stropiți cu puțin ulei de măsline infuzat cu usturoi. Prăjiți la cuptor până devine auriu ușor, aproximativ 5 până la 7 minute.
Întindeți piureul de mazăre peste pâine prăjită și serviți.