Piure De Dovleac
Butternut Squash Mash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 265 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, bulbi usturoi, frunze de salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 84%. Rețete similare sunt Piure De Dovleac, Piure De Dovleac, și Piure de dovleac Yam 'n Butternut.
Instrucțiuni
Înțepați fiecare dovleac cu un cuțit. Pe placa cu microunde, dovleceii cu microunde, unul câte unul, la maxim 4 până la 5 minute. Tăiați cu grijă dovleceii pe jumătate pe lungime, folosind cuțitul bucătarului; aruncați semințele și membranele. Căptușiți 2 foi mari de biscuiți cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în jos, pe foile de prăjituri.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Tăiați capetele ascuțite ale bulbilor de usturoi.
Așezați usturoiul pe foaie de folie; stropiți cu ulei. Îndoiți bine folia pentru a sigila; așezați pe 1 foaie de biscuiți cu dovlecei.
Așezați 1 foaie de cookie pe raftul superior al cuptorului și 1 pe raftul inferior al cuptorului.
Coaceți 1 oră, schimbând pozițiile după 35 de minute. Se răcește 10 minute.
Scoateți dovleceii din scoici și puneți-i într-un castron mare; acoperiți pentru a se încălzi. Strângeți usturoiul din becuri într-un castron mic; mash cu furculiță.
Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu. Se amestecă jumătate și jumătate, salvie tocată, sare și piper; se încălzește la foc mic.
Adăugați amestecul de unt și piureul de usturoi la dovlecei. Bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează.
Se ornează cu frunze de salvie.