Piure de cartofi pe băț
Piureul de cartofi pe băț ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 124 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 73 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, lapte, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piure de cartofi pe băț, Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, și Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți piure de cartofi conform instrucțiunilor de pe pungă, folosind 2 căni de apă fierbinte. Dacă doriți, amestecați o mână de brânză mărunțită sau bucăți de slănină. Dați la frigider 15 minute pentru a se răci.
Acoperiți foaia de prăjituri cu hârtie cerată. Cu mâinile, formați 18 până la 21 de bile folosind 2 linguri de amestec de cartofi pentru fiecare.
Așezați pe foaia cookie. Congelați bilele de cartofi 30 de minute pentru a seta.
Între timp, în cuptorul olandez sau în friteuza cu grăsimi adânci, încălziți uleiul la 350 de grade F. Într-un castron mediu, bateți oul și laptele; se amestecă făina, sarea și praful de copt până se omogenizează.
În loturi de 4 sau 5, înmuiați fiecare bilă de cartofi în aluat; atingeți excesul de partea laterală a bolului. Se prăjește aproximativ 4 minute, întorcându-se o dată. Cu lingura cu fante, scoateți din ulei; așezat pe prosoape de hârtie. Filetați 3 bile de cartofi pe fiecare frigăruie.