Piure de cartofi cu Fontina și pătrunjel Italian

Rețeta piure de cartofi cu Fontinan și pătrunjel Italian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătate și jumătate, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piure cremos de cartofi cu pătrunjel, Arpagic și pătrunjel piure de cartofi, și Cremă de brânză și piure de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. cu un cuțit mic, străpungeți cartofii în mai multe locuri.
Așezați cartofii pe o foaie mică de copt.
Coaceți până se înmoaie când este străpuns cu frigărui, aproximativ 1 oră. Se răcește ușor.
Aduceți jumătate și jumătate la foc mic într-o cratiță mică. Răzuiți cartofii de pe piele într-un castron mare. Folosind ricer, moara de alimente sau masher de cartofi, mash cartofi.
Se amestecă în jumătate și jumătate.
Adăugați unt; se amestecă energic până când untul se topește și cartofii sunt netezi. Se amestecă 2/3 de brânză și 3 linguri de pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați cartofii în vasul de copt din sticlă de 11x7x2 inci.
Se presară cu brânza rămasă. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Coaceți cartofii până se încălzesc și brânza se topește, aproximativ 15 minute.