Piure de cartofi cu Bacon și Cheddar
Bacon și Cheddar piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină afumată cu măr, cartofi de copt, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piure de cartofi cu Bacon și Cheddar, Piure de cartofi cu slănină și Cheddar, și Piure De Cartofi Cu Slănină Și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță mare; acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge bine; întoarceți cartoful în tigaie la foc mediu-mic.
Adăugați lapte; mash amestec de cartofi cu un masher de cartofi la consistența dorită. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand continuu.
Adăugați brânză și amestecați până se topește brânza. Se amestecă smântână, piper și sare. Se acoperă cu ceapă verde și slănină.