Piure de cartofi cu șuncă

Piure de cartofi cu șuncă
Piure de cartofi cu șuncă necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD per porție. Această garnitură are 391 de calorii, 17 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână unt, șuncă, fulgi de porumb și alte câteva ingrediente, le puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Ham N Cheese Mashed Potatoes, Ham & Cheese & Onion Mashed Potatoes și Another Mock Mashed Potatoes (piure de conopidă)-low Carb.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați ceapa și 1 lingură de unt. Se pune la microunde, descoperit, la putere maximă timp de 2 minute sau până când se înmoaie, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se adauga cartofii, sunca, ceapa sare si piper; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Transferați într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Se presară cu brânză și fulgi de porumb; se punctează cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 15 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista