Piure de cartofi albi și dulci
Piure de cartofi albi și dulci este o rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană, cu 8 porții. Această garnitură are 210 de calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, scorțișoară măcinată, cartofi rușini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 45% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piure de cartofi dulci , Cod cu sos de roșii-măsline-chorizo și piure de cartofi și piure de cartofi cremos .
Instrucțiuni
Puneți cartofii rumeni și cartofii dulci într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Într-un castron mare, zdrobiți cartofii cu laptele, untul, sarea, scorțișoara și nucșoara până când cartofii ating consistența dorită.