Pissaladiere
Nevoie de un garnitură fără lactate și pescatarian? Pissaladiere ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 480 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de aluat de pizza, sare kosher, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pissaladi otrivtre", Pissaladi oqtre, și Pissaladi oqtre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare, gătiți ceapa cu sare în 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mic până când este foarte moale și caramelizat, aproximativ 30 de minute.
Adăugați usturoiul tocat și cimbru și gătiți încă 5 minute. Condimentează ceapa cu sare și piper, după gust. Nota bucătarului: ușor sub sare pentru a ține cont de sarea din hamsii și măsline.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi lung și așezați-l pe o foaie de copt unsă. Ar trebui să se potrivească aproape cu dimensiunea foii de copt.
Întindeți amestecul de ceapă pe aluat, lăsând o margine mică. Aranjați anșoa și măslinele decorativ peste ceapă.
Ungeți aluatul expus cu uleiul de măsline rămas și coaceți în cuptorul încins până devine auriu și fiert, 15 până la 20 de minute.