Pilaf De Orez Cu Ciuperci
Pilaf de orez ciuperci este un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, granule de bulion de pui, ceapă verde și ciuperci. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 32%. Rețete similare sunt Pilaf De Orez Cu Ciuperci, Pilaf De Orez Cu Ciuperci, și Pilaf Ușor De Orez Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apă și bulion la fierbere. Se amestecă orezul.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Între timp, într-o tigaie, sotati ciupercile și ceapa în unt și vin până când ciupercile sunt fragede și lichidul este absorbit, aproximativ 6 minute. Pufați orezul cu o furculiță; se amestecă amestecul de ciuperci.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Masia de la Luz Cava Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.