Pilaf de orez Basmati cu Prosciutto, fasole Garbanzo și Orzo
Pilaf de orez Basmati cu Prosciutto, fasole Garbanzo și Orzo este un lactate gratuit farfurie. O porție conține 381 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de sare kosher și piper proaspăt crăpat, morcov tăiat cubulețe, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Orez Basmati cu semințe de in și fasole Garbanzo, Orzo cu fasole garbanzo prăjită, și Pilaf de orez Basmati cu caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți uleiul la foc mediu-mare într-o oală medie, cu fund greu, cu un capac bine fixat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați prosciutto și crocant până când este ușor auriu și grăsimea se redă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
3
Adăugați morcovii, ardeii și ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă orzo și orez. Prăjiți până când boabele sunt acoperite uniform cu ulei, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Se toarnă bulionul și sucul de lămâie în același vas. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați garbanzos și frunza de dafin și amestecați pentru a combina. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când orzo și orezul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Grăsime De Porc înapoi
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Scoateți din căldură odată ce lichidul este complet absorbit, 12 până la 15 minute.
7
Lăsați pilaful să stea, acoperit, timp de 5 minute întregi. Puf cu două furci, scoateți frunza de dafin și condimentați cu sare și piper. Se amestecă în scallions și se servește garnisit cu busuioc și frunze de menta.