Pilaf de iarnă
Pilaf de iarnă ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 396 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, maro și orez, chimen măcinat și sos de afine. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Rețete similare includ Borș fierbinte de iarnă pentru o zi rece de iarnă, Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, și veg pilaf sau veg pulao, cum se face pilaf vegetal în stil asiatic.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți ușor ceapa și usturoiul până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați condimentele și orezul, apoi amestecați timp de 1-2 minute.
Se toarnă bulionul fierbinte și se fierbe până când bulionul este aproape absorbit, aproximativ 20-25 de minute. Se amestecă curcanul, se adaugă condimentele, apoi se continuă gătitul până se încălzește. Împrăștiați peste nuci și coriandru. Împărțiți între două boluri și serviți cu o păpușă de sos de afine.