Pilaf de alune-ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 222 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți la îndemână unt, țelină, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toțiretetele au 122 de fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Friptură de conopidă și pilaf de alune, Pilaf De Ciuperci, și Pilaf De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mic. Topiți untul, apoi sotati orezul, orzo, ciupercile, ceapa și țelina. Amestecați constant până când orezul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă în bulion de pui, pătrunjel, maghiran, piper și alune. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă tigaie, și se lasă să se fierbe 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Maghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute înainte de servire.