Pilaf De Ciuperci De Alune

Pilaf De Ciuperci De Alune
Pilaf de alune-ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 222 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți la îndemână unt, țelină, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toțiretetele au 122 de fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Friptură de conopidă și pilaf de alune, Pilaf De Ciuperci, și Pilaf De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mic. Topiți untul, apoi sotati orezul, orzo, ciupercile, ceapa și țelina. Amestecați constant până când orezul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă în bulion de pui, pătrunjel, maghiran, piper și alune. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă tigaie, și se lasă să se fierbe 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
MaghiranMaghiran
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista