Pietre Prețioase De Afine Portocalii

Pietre Prețioase De Afine Portocalii
Reteta Orange Cranberry Gems poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această garnitură are 225 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de suc de portocale, zahăr, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pietre Mici, Ingredientul Secret (afine): chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, și Pietre De Zahăr.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron, combinați oul, zeama, sucul de portocale, untul și coaja de portocală; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți în afine și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Umpleți cupele de brioșe Unse cu trei sferturi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Se coace la 375 CP timp de 18-20 minute sau până când o scobitoare introdusă în apropierea centrului iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigaie în grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista