Piersici Tarta Cu Crema De Zahar Ars
Peach Crincormme Brincormull Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 367 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ou, aluat de plăcintă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Crema De Zahar Ars, Tartă Cu Cremă Turbinado, și De Nucă De Cocos Tarta Cu Crema De Zahar Ars.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Introduceți aluatul într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci și străpungeți aluatul cu o furculiță; coaceți la 450 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Așezați 1/4 cană de zahăr, făină și sare într-o cratiță medie și grea. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în amestecul de lapte. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa si clocotita (aproximativ 5 minute), amestecand continuu.
Așezați oul într-un castron mare. Se amestecă treptat amestecul de lapte fierbinte în ou. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu. Puneți cremă într-un castron mic.
Așezați vasul într-un castron mai mare umplut cu gheață. Se răcește 20 de minute sau până se răcește bine, amestecând ocazional. Aruncați fasolea de vanilie.
Răspândiți cremă răcită în fundul crustei pregătite. Aranjați feliile de piersică asemănătoare spițelor deasupra cremei răcite.
Presărați 1/3 cană de zahăr uniform peste felii de piersici. Ținând o torță de bucătărie la aproximativ 2 inci de partea superioară a feliilor de piersici, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este topit și caramelizat (aproximativ 3 minute).