Piersici Murate
Piersicile murate sunt o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 518 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, piersici coapte ferme, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Piersici Murate, Piersici Necoapte Murate, și Piersici Murate Cu Coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă pulberea de vitamina C în 6 căni de apă într-un castron mare (pentru a acidula apa).
Tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărei piersici cu un cuțit ascuțit și blanch în 4 loturi într - o oală de 5 până la 6 litri de apă clocotită timp de 10 până la 15 secunde.
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron mare cu gheață și apă rece și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Cojiți piersicile, apoi înjumătățiți pe lungime și gropiți.
Adăugați piersici în apa acidulată și lăsați să stea 10 minute, apoi scurgeți bine într-o strecurătoare.
Aruncați piersicile cu zahăr într-o oală grea lată de 6 litri și răcoriți, acoperită, cel puțin 8 și până la 12 ore.
Spălați borcanele, capacele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun, apoi clătiți bine. Benzi cu șurub uscat. Puneți borcane pe raft în conserve și adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele cu 2 inci. Aduceți la fierbere, acoperit, apoi fierbeți 10 minute. Acoperiti capacele cu apa intr-o cratita mica si incalziti pana cand termometrul Inregistreaza 180 F (nu lasati sa fiarba). Păstrați borcanele și capacele scufundate în apă fierbinte, acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Adăugați oțet, condimente, sare și 1/2 cană de apă rămasă la piersici (zahărul se va fi dizolvat și va fi extras sucuri de piersici) și aduceți la fierbere la foc moderat, îndepărtând spuma. Reduceți căldura și fierbeți până când piersicile sunt abia fragede, aproximativ 3 minute.
Scoateți borcanele și capacele din apă, rezervând apă în conserve și transferați-le pe un prosop de bucătărie curat, apoi împărțiți piersicile între borcane folosind o lingură cu fante. Întoarceți lichidul de gătit cu piersici la fierbere, apoi turnați în borcane, lăsând 1/4 inch de spațiu deasupra. Rulați un cuțit subțire între piersici și părțile laterale ale borcanelor pentru a elimina bulele de aer.
Ștergeți jantele borcanelor umplute cu un prosop de bucătărie umezit, apoi înșurubați ferm capacele cu benzi cu șurub. Puneți borcane sigilate pe raft în conserve și, dacă este necesar, adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi borcanele cu 2 inci. Aduceți la fierbere, acoperit. Fierbeți borcanele 20 de minute, apoi transferați cu clești pe o suprafață căptușită cu prosop pentru a se răci. Borcanele se vor sigila pe măsură ce se răcesc (dacă auziți un ping, asta semnalează că vidul format în partea de sus a borcanului a făcut capacul concav).
După ce borcanele s-au răcit 12 până la 24 de ore, Apăsați centrul fiecărui capac pentru a verifica dacă este concav, apoi îndepărtați banda de șurub și încercați să ridicați capacul cu vârful degetelor. Dacă nu puteți, capacul are o etanșare bună. A se păstra într-un loc răcoros și uscat până la 6 luni. Puneți imediat borcanele care nu s-au sigilat în frigider și folosiți-le mai întâi.