Piersici cu Topping de Shortcake
Piersicile cu Topping Shortcake ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 443 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piersici și smântână Shortcake, Ușor desert dulce Strawberry Shortcake și piersici Verrine, și Puppy Bellies & Peaches {clatite cu unt maro cu piersici glazurate}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Combinați piersicile, zahărul, sucul de lămâie și scorțișoara într-un castron mare; aruncați pentru a se amesteca bine.
Transferați umplutura în vasul de copt din sticlă de 8x8x2 inci.
Cerneti faina, 3 linguri de zahar, praful de copt si sarea intr-un bol mare.
Bateți smântâna, oul și vanilia într-un castron mic pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de smântână în amestecul de făină, amestecând până se formează aluat foarte moale. Folosind o măsură de 1/4 cană, aruncați aluatul deasupra umplând 9 movile, distanțându-vă.
Ungeți movilele cu unt topit. Amestec restul de 1 lingura de zahar cu scortisoara in cana mica; se presara peste movile.
Coaceți desertul până când umpleți bulele și toppingul este maro auriu, aproximativ 50 de minute. Se răcește 15 minute.
Se servește cald cu înghețată de vanilie.