Piersici și prune cu susan se sfărâmă
Piersici și prune cu maruntita de susan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 87 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piersici, sare kosher, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gem De Mure Cu Piersici Sau Prune, Piersici și prune la grătar cu Mascarpone, și Salată de spanac cu struguri proaspeți, prune, piersici și kiwi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un robot de bucătărie, pulsează făina cu zahărul brun deschis și sarea.
Adăugați untul și tahini și pulsați până se formează firimituri umede.
Adăugați semințele de susan negru și pulsul pentru a combina. Împrăștiați firimiturile tahini pe foaia de copt și coaceți-le aproximativ 20 de minute, până când sunt aurii și crocante.
Lăsați să se răcească, apoi rupeți orice aglomerație mare.
Între timp, într-o tigaie mare, combinați prunele și piersicile cu zahărul granulat și sucul de lămâie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când fructul este doar înmuiat și sucurile sunt îngroșate, aproximativ 10 minute.
Răzuiți fructele într-un vas de gratin superficial sau o farfurie de plăcintă de sticlă și presărați cu firimiturile.
Coaceți în centrul cuptorului până când fructul se fierbe, aproximativ 10 minute.
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se servește.