Pierogi I
Pierogi s-ar putea să fiu doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 361 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Mergeți la magazin și ridicați smântână, apă caldă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pierogi, Pierogi, și Scurtătură Pierogi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle, smântâna de carton și sarea. Se amestecă făina și apa caldă.
Adăugați apă până când aluatul se simte ca catifea. Întoarceți-vă pe o placă ușor făinată și frământați până se omogenizează.
Rulați la o grosime de 1/8 până la 1/4 inch.
Tăiați 3 cercuri de 1/2 inch fie cu partea superioară a unui pahar, fie cu un tăietor de biscuiți. Acoperiți cu hârtie cerată pentru a preveni uscarea dacă nu umpleți imediat.
Așezați 1 sau 2 linguri de umplutură pe o parte a unui cerc de aluat. Îndoiți și sigilați apăsând marginile cu o furculiță. Repetați până când se folosesc ingredientele.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Scufundați pierogi. Gatiti pana cand galustele plutesc la suprafata.