Piept La Cuptor

Piept La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul copt. O porție conține 5934 calorii, 761g de proteine, și 268g de grăsime. Pentru $ 48.39 pe portie, veți obține un fel principal care servește 1. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, coriandru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Încercați Piept De Vită La Grătar, Fasole dulce și picantă, și Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați excesul de grăsime din piept. Puneți o mulțime de găuri pe toată pieptul cu o frigăruie. Pieptul este de obicei lung, așa că tăiați carnea în jumătate, astfel încât să se potrivească într-o pungă mare, resigilabilă cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Într-un blender, combinați usturoiul, coriandrul și oțetul. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă marinata în punga resigilabilă cu carnea. Marinați la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se agită făina în cea mai mare dimensiune cuptor sac de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Puneți pieptul în pungă. Închideți punga și străpungeți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
7
Așezați ceapa deasupra pieptului, în interiorul pungii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Așezați pe tava de copt în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 6 ore. Feliați subțire peste cereale pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista