Piept fiert cu treizeci și șase de căței de usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul fiert cu treizeci și șase de căței de usturoi. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 501 calorii, 61G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,85 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, o cantitate echivalentă de cuișoare mai mici, crenguțe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pulpe de pui fierte cu 40 de căței de usturoi, Piept Fiert Cu Morcovi, Usturoi Și Păstârnac, și Bere, ghimbir și piept de usturoi fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Aruncați căței de usturoi într-o cratiță mică cu apă clocotită timp de 30 de secunde.
Scurgeți imediat. Curățați imediat ce usturoiul este suficient de rece pentru a fi manevrat. Puneți deoparte pe prosoape de hârtie să se usuce.
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie cu fund greu sau o caserolă suficient de mare pentru a găzdui carnea într-un singur strat. Folosiți două arzătoare, dacă este necesar.
Adăugați pieptul și rumeniți bine pe ambele părți, aproximativ 10 minute.
Transferați pieptul într-un platou și puneți-l deoparte. (Sau rumeniti carnea sub broiler: asezati pieptul, cu partea grasa in sus, pe o tigaie tapetata cu folie sub un broiler preincalzit. Se fierbe timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte, până se rumenesc. Nu-i permiteți să dezvolte o crustă tare, întunecată, care ar putea face carnea dură sau amară. Mutați carnea după cum este necesar, astfel încât să se prăjească uniform.)
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 1 lingură de grăsime rămasă în tigaie și se adaugă căței de usturoi. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand marginile usturoiului sunt nuantate de aur.
Adăugați oțetul și deglazați tigaia, răzuind toate bucățile rumenite de jos cu o lingură de lemn.
Adăugați ciorba, cimbru și crenguțe de rozmarin și reduceți focul la foc mic. Sare și piperează pieptul după gust pe toate părțile și adaugă-l în tigaie, cu partea grasă în sus. Puneți căței de usturoi peste carne.
Așezați pieptul în cuptor, acoperiți (dacă nu aveți capac, folosiți folie rezistentă) și gătiți, ungând la fiecare jumătate de oră, până când carnea este fragedă cu furculița, 2 1/2 până la 3 ore sau mai mult. (Pe măsură ce carnea se gătește, verificați periodic dacă lichidul clocotește ușor. Dacă fierbe rapid, reduceți cuptorul la 300 de grade F.)
Pieptul are cel mai bun gust dacă este lăsat să se odihnească, reabsorbind sucurile pierdute în timpul fierberii și este cel mai ușor să degresați sosul dacă pregătiți carnea înainte și să o refrigerați până când grăsimea se solidifică. Aceasta este metoda pe care o folosesc, dată aici, dar sosul poate fi preparat prin degresarea grăsimii în mod tradițional, dacă preferați. Dacă mergeți pe acel traseu, lăsați carnea să se odihnească în sosul de tigaie cel puțin o oră.
Se răcește pieptul în sosul de tigaie, se acoperă bine cu folie și se dă la frigider până când grăsimea se coagulează. Îndepărtați toate grăsimile solide.
Scoateți pieptul din tigaie și feliați subțire peste Bob.
Pregătiți sosul: aduceți amestecul de fiert la temperatura camerei, apoi strecurați-l, rezervând usturoiul și aruncând crenguțele de cimbru și rozmarin. Degresați și aruncați cât mai multă grăsime din lichid. Pureați aproximativ o jumătate din usturoiul gătit cu 1 cană de lichid de fiert degresat într-un robot de bucătărie sau un blender. (Dacă doriți un sos neted, curățați toți căței de usturoi fierți.)
Transferați amestecul de piure, lichidul de fiert rămas și restul de usturoi gătit într-o tigaie.
Adăugați rozmarinul tocat, usturoiul tocat și coaja de lămâie. Se fierbe sosul la foc mare, neacoperit, până la consistența dorită. Gustați și reglați condimentul. Reîncălziți pieptul în sos până se încălzește.
Aranjați pieptul feliat pe un platou de servire. Puneți o parte din sosul fierbinte peste toată carnea și treceți restul într-o barcă cu sos separată.
Retipărit cu permisiunea Jewish Holiday Cooking, tezaurul unui iubitor de alimente de clasici și improvizații de Jayne Cohen. 2008 Wiley