Piept De Vită Fiert

Piept De Vită Fiert
Piept de vită fiert ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 2,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 322 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, bulion de vită, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Piept de vită fiert, Piept fiert de carne de vită, și Piept De Vită Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 4 ingrediente și, dacă doriți, fum lichid într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Așezați pieptul în tigaie, cu partea grasă în sus. Lingură lichid peste piept. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și răciți 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Coaceți pieptul, acoperit, 4 până la 4 1/2 ore sau până când furculița este fragedă. Descoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Transferați pieptul pe o tăietură. Tăiați grăsimea din piept.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri. (Sau tăiați pieptul în bucăți mari și tăiați cu două furculițe.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
7
Turnați picăturile de tigaie printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Serviți pieptul cu picături.
9
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Luke Syrah cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Luca Syrah
Luca Syrah
Luke Syrah este un roșu plin de corp, plin de culoare profundă, concentrare de arome și eleganță de catifea. Vinul se deschide bogat și îndrăzneț, sugerând piper, lemn dulce, ciocolată neagră și condimente urmate de mure, afine și fructe confiate. Un finisaj lung evidențiază maturitatea și complexitatea vinului.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate32
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista