Piept de vită în stil Texas

Piept de vită în stil Texas
Pieptul de vită în stil Texas necesită aproximativ 6 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 444 de calorii, 48 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 3,19 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați fum lichid, piper, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Va fi un succes la evenimentul tău Hanukkah. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat evreiesc. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 61%. Rețete similare includ pieptul de vită la grătar în stil Texas, pieptul afumat, frecat cu condimente, pieptul în stil Texas pe pâine prăjită și pieptul în stil Texas.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul Worcestershire, pudra de chili, foile de dafin, usturoiul, sare de țelină, piper și, dacă doriți, fumul lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Tăiați pieptul în jumătate; Adăugați în coș. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați la frigider peste noapte.
3
Transferați carnea de vită într-un recipient de 5 sau 6 litri. Care gateste incet; adauga bulion. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Pentru sos, intr-o cratita mica, caliti ceapa in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă ingredientele rămase; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Scoateți pieptul din aragazul lent; aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Pune 1 cană de suc de gătit într-o cană de măsurat; degresat degresat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
8
Adăugați la sosul grătar. Aruncați sucurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
9
Întoarceți pieptul în aragazul lent; deasupra cu amestecul de sos. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute pentru a permite aromele să se amestece. Tăiați carne de vită în felii subțiri peste bob; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista