Piept de rață cu mere și gulaș de cartofi: Petto d ' Anitra al Aceto di Mele

Piept de rață cu mere și gulaș de cartofi: Petto d ' Anitra al Aceto di Mele
Piept de rață cu mere și gulaș de cartofi: Petto d ' Anitran al Aceto di Mele ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 680 calorii, 56G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.5 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de mere empire, pastă de roșii, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma merele, puteți urma acest fel principal cu Mere Cu Caramel Fierbinte ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Cârnați de rață: Salsiccia d ' Anitra, Piept de vițel fiert cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, și Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează sânii de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De RațăPiept De Rață
2
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți untul la foc mare până când spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați sânii de rață condimentați și gătiți timp de 1 minut pe fiecare parte. După 1 minut de gătit pe a doua parte, adăugați merele și gătiți încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
MărMăr
4
Adăugați oțetul și rotiți tigaia pentru a amesteca oțetul cu grăsimea de rață și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
OțetOțet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați boabele de piper și gătiți încă 2 minute, adăugând mai mult oțet, dacă este necesar, pentru a împiedica tigaia să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Tăiați sânii pe o părtinire severă și serviți cu gulaș de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
7
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa și reduceți focul la minim. Gatiti ceapa la foc mic timp de 30 de minute, astfel incat ceapa sa fie foarte moale si caramelizata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Adăugați cartofii și cea mai mare parte a boiaua. Se amestecă bine pentru a se combina și se condimentează bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
10
Adăugați suficientă apă în oală pentru a acoperi doar cartofii și amestecați pasta de roșii. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, până când lichidul s-a redus la jumătate. Se amestecă ardeiul rămas și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista